Marketing másként, ahol a márkád értékeit mindenki számára láthatóvá tesszük!

 

email: hello@modernitymarketing.com

telefon: +36 20 613 6500

Kövess minket!

Végre itt a plugin, ami számláz helyettünk!

Hatalmas problémára nyújt megoldást az új WordPress, WooCommerce rendszerekhez, kiegészítőként telepíthető számlázz.hu WordPress plugin. Segítségével könnyedén összekötheted webáruházadat a számlázóprogrammal, így a bővítmény lehetővé teszi, hogy weboldaladról is elérhesd a kiállított, továbbított számláidat.

És miért is fontos ez? Azért, mert eddig, hogy ha valakinek volt itthoni adókötelezettségű webshopja, akkor neki nem volt olyan automatizációs lehetősége, ami lehetővé tette volna azt, hogy a vásárlások után a rendszer kiállítson és egyből el is küldjön a vásárló részére egy számlát, ami könyvelhető, és megfelel a magyar adózási törvényeknek is.

Így ez a folyamat megrendelésenként a legtöbb esetben manuálisan zajlott, ami igen azt jelentette, hogy ha van egy webshop, akkor minden tranzakcióról kézzel kellett megírni, vagy az online felületeken kellett össze kattintgatni a vásárlóknak szánt számlánkat, majd azt elküldeni az adott vásárlónak. (e-mailben vagy postán)
Ez időben, egy átlagos magyar webshop forgalmát tekintve, körülbelül 1 óra extra időtöltést jelentett naponta. (Természetesen nagyobb forgalommal rendelkező online tereknél ez az idő hatványozottan nő.) Az új számlázz.hu plugin erre ad megoldást.

Az érdekesség az egészben az, hogy nem a számlázz.hu csapata fejlesztette le a terméket, hanem egy vállalkozó, 24 éves egyetemista lány, aki megelégelte, hogy az értékes ideje a számlázásra megy el évek óta, így a vállalkozásához amúgy is elengedhetetlen fejlesztésre nem volt hajlandó tovább várni és megcsináltatta magának. Szerencsére gondolt sorstársaira is, ezért IDE kattintva, bárki meg tudja vásárolni tőle a bővítményt.

De pontosan mit is tud ez a kis csoda?

 • Elektronikus vagy papír alapú számlát is ki tudsz állítani a jogszabályoknak megfelelően, mindeközben a számlázz.hu biztosítja a számlák kiállításához szükséges időpecsétet.
 • Az alábbi számlatípusok generálása engedélyezett a kiegészítővel: díjbekérő, előlegszámla, végszámla, sztornó számla, nyugta és még a tömeges számla generálás is megoldható.
 • Egyéni adókulcsot is be tudunk állítani benne.
 • Megadhatjuk a számla előtagját is.
 • Kivitelezhető a számla automatikus teljesítettnek jelölése.
 • Devizás számla kiállítására való lehetőség.
 • Adószám bekérésre a pénztár oldalon.
 • Többnyelvű e-mail küldési lehetőség, így minden vásárló olyan nyelven kapja meg a számláját, amilyen nyelven használja a webshopot.
 • Saját e-mail kép létrehozása HTML segítségével. Ezzel a funkcióval búcsút mondhatunk az unalmas és sablonos e-maileknek, feldobhatod bármilyen kinézettel, amivel csak szeretnéd.
 • XML fájl testre szabása a következő filterekkel, hogy külön lehessen szabályozni a sima számla/díjbekérőt, a nyugtát illetve a sztornó számlát:
  woo_szlahu_xml: Számla/díjbekérő/előleg/végszámla
  woo_szlahu_nyugtaxml: Nyugta
  woo_szlahu_stornoxml: Sztornó

Az ügyfélszolgálatuk pedig örömmel áll rendelkezésedre, hogy segítsenek az esetleges problémák felmerülése esetén.

És ha ez mind nem lenne elég, akkor most jönnek az extrák:

 • Ajándékba kapott tutoriálok: a vásárlás után egy e-mailt amiben kapod őket, a plugin telepítéséhez és használatához részletes videós és írott anyagokat, így bárkinek gyerekjáték lesz feltelepítenie és használnia a kiegészítőt.
 • A plugint folyamatosan felülvizsgálják a készítők és fejlesztik, azonban neked nem kell újra megvásárolnod, mert a frissítéseket ingyenesen megkapod e-mailben, minden egyes updatekor.
 • Kukacoskodók figyelem: amennyiben észreveszel olyan hasznos funkciót, amit nincs beépítve a pluginba, akkor 10% kedvezményben részesülsz.

Most komolyan, a héten ennél menőbb dolog már biztosan nem lesz az Interneten! 😉